< 19 augustus - 26 augustus >
2019
10:00 - 12:00 Koffieclub Wil je graag anderen ontmoeten? Sluit dan aan bij de koffieclub. Elke woensdagochtend. 14:00 - 16:00 Breicafé Kom lekker samen breien. Weet je nog niet hoe het moet? Er zijn genoeg mensen die het je kunnen leren.
20:00 - 22:00 Comedy Club practice Sluit je aan bij de Wageningen Comedy Club om meer over stand-up comedy en improvisatie-comedy te leren en ermee te oefenen met een groepje comedyfanaten. Van totale beginners tot mensen die zichzelf uitroepen tot comedy experts, iedereen is welkom mee te doen met de workshops en shows!
19:00 - 23:00 Spelletjesavond De Wageningen Board Gamers groep gaat over het spelen van bordspellen in Wageningen en omgeving, terwijl je ook nog eens nieuwe mensen ontmoet. Officieel komen ze elke vierde donderdag van de maand bij elkaar bij Thuis. Ze hebben echter ook heel veel onofficiële bijeenkomsten, die je kan vinden in de Facebook groep “Wageningen Board Gamers”.
Je mag gewoon meedoen, je eigen spellen meenemen of meespelen met spellen die anderen meebrengen van hun persoonlijke collecties. Breng wat te drinken mee en een donatie aan Thuis (koffie/thee/geld). Het maakt niet uit of je net komt kijken in de spellenwereld of al ervaren bent, de spellen die we spelen zijn makkelijk te leren en altijd leuk!
13:00 - 16:00 Plantenasiel Het Plantenasiel is een plek waar men planten kan adopteren, doneren en ruilen. Mensen kunnen iedere zaterdag tussen 13.00 en 16.00 langskomen om (binnen- of buiten) planten in te leveren of nieuwe planten op te halen. Je kan ook op zaterdag potgrond of potten brengen. Op andere dagen mogen mensen de planten niet brengen, ruilen of adopteren. 13:00 - 16:00 Boekenkraam Kom lekker tussen de boeken snuffelen. We hebben een heleboel boeken die een tweede leven verdienen! Elke zaterdagmiddag is er een boekenmarkt waar je voor 50 cent per stuk boeken kan kopen en kan blijven voor een kopje thee of koffie. Je kan ook tijdens werkdagen van dinsdag tot vrijdag 9 tot 5 bij Thuis langskomen om een boek uit de boekenkast in de stadskamer uit te zoeken.
15:00 - 20:00 Troefcall Troefcall is het Surinaamse klaverjassen. Als je het nog niet kent leren we je het graag