< 17 september - 24 september >
2018
11:00 - 12:00 Q&A Cultuurmakelaar Heb je vragen over de cultuursector? Olga kan je helpen! Kom langs met je vraag.
11:00 - 12:00 Q&A Cultuurmakelaar Heb je vragen over de cultuursector? Olga kan je helpen! Kom langs met je vraag.
10:00 - 12:00 Koffieclub Wil je graag anderen ontmoeten? Sluit dan aan bij de koffieclub. Deze week met spelletjes 14:00 - 16:00 Breicafé Kom lekker samen breien. Weet je nog niet hoe het moet? Er zijn genoeg mensen die het je kunnen leren. 20:30 - 22:00 Comedy Club practice Sluit je aan bij de Wageningen Comedy Club om meer over stand-up comedy en improvisatie-comedy te leren en ermee te oefenen met een groepje comedyfanaten. Van totale beginners tot mensen die zichzelf uitroepen tot comedy experts, iedereen is welkom mee te doen met de workshops en shows!
20:00 - 22:00 Syrië - zoeken naar vrede Toe aan een positieve manier van nadenken over vrede, samen met anderen?
Pax en 'Stichting Wageningen helpt Syrische vluchtelingen in Irbid' nodigen u uit om te komen luisteren naar 4 inspirerende verhalen, en om mee te praten over het thema ‘Syrië - zoeken naar vrede’. Deze avond vindt plaats in het kader van de Nationale Vredesweek.
Deelname is gratis maar wel graag even aanmelden via wageningen.irbid@gmail.com.
17:30 - 20:30 Ontmoetingsavond Stichting Tinku en Groep 9 Op 21 september organiseren Stichting Tinku, Groep 9 bij Thuis Wageningen, een ontmoetingsavond voor ouderen en internationale studenten in Wageningen, die zich eenzaam voelen.
Marisabel Pardo van Stichting Tinku:
'Wij zijn tot dit initiatief gekomen omdat mensen naar ons toe kwamen om te vertellen dat het aanbod van activiteiten voor ouderen en internationale studenten in Wageningen versnipperd is. Doel van die gesprekken is om samen te werken aan een vitale, menselijke, multiculturele, saamhorige Wageningse samenleving.
/
13:00 - 16:00 Boekenkraam Kom lekker tussen de boeken snuffelen. We hebben een hele boel boeken die een tweede leven verdienen! 13:00 - 16:00 Plantenasiel Elke zaterdagmiddag van 13:00 tot 16:00 uur kunnen inwoners van Wageningen planten doneren, ruilen of adopteren bij het plantenasiel. Zo geven we stekjes en afgedankte plantjes een tweede kans en redden we ze van de afvalbak. 13:00 - 16:00 Burendag Kom bij Thuis langs tijdens Burendag om een bakkie te doen met je buren en te luisteren naar mooie muziek van Javier Garcier Vicente (https://www.troubagroove.com/). Verder kan je iets eten bij Ivan Market of Kruimig (onze buren) en komt de VoorleesExpress langs. Tot slot hebben we nog een verrassing om de omgeving wat groener te maken. Het plantenasiel en de boekenmarkt helpen mee en zijn gewoon open.
20:00 - 21:30 Biodanza Biodanza gebruikt dans en muziek van over de hele wereld; jazz, blues, klassiek, van alles. We dansen alleen, met zijn tweeën en met de groep. Biodanza gaat over je eigen dans dansen en anderen ontmoeten tijdens deze dans.