Weer een nieuw jaar!

Weer een nieuw jaar!

De zomervakantie zit er weer op. THUIS was voor het eerst een lange tijd dicht en dat voelde eigenlijk best wel een beetje gek. Heb jij het ook gemist? Voor de vakantie hadden we een erg leuk eindfeest, waarbij we iedereens vakantieplannen konden horen en konden terugblikken op het afgelopen jaar. De dag daarna begon dan het lang verwachte moment: vakantie!
En wat doe je de eerste dag dat je vakantie hebt en dat THUIS dicht is?
Schoonmaken!
Ook al was het de avond daarvoor best laat, de volgende ochtend stonden we toch al weer met een hele groep klaar voor de grote schoonmaak (nogmaals bedankt voor iedereen die er was). Daarna ging de sleutel dan echt in het slot en hebben de meeste van jullie THUIS niet meer gezien.

Toch hebben wij achter de schermen nog best wat werk kunnen verzetten (6 weken vakantie zou echt te luxe zijn toch?).Het kernteam was net voor de zomer uitgebreid en in de zomer hebben we elkaar steeds beter leren kennen. We zullen Zsolt, Marta en Suzanne ook snel aan jullie voorstellen op onze Facebookpagina. Samen hebben we vooral veer goede gesprekken, fanatieke discussies en creatieve brainstorms gehad over: wat is de identiteit van THUIS?
Hoe kan je in één zin uitleggen wat THUIS is? (uuuh….)
Voor wie is THUIS precies?
Welke dingen die we doen moeten we meer aandacht geven en met welke moeten we misschien stoppen?
en ga zo maar door.
Maar: we zijn er bijna! maar dan ook echt bijna.
Dus binnenkort zie je onze samenvatting in één zin op social media voorbij komen.

Samen met Stefan van The Brave Box gaan we dit dan vertalen naar onze huisstijl. Anneke van Annekeopthoog gaat ons dan weer helpen om dit ook tot uiting te brengen in het interieur van THUIS. Binnenkort weer wat veranderingen en verrassingen voor jullie dus!

Het nieuwe team, Anneke en Stefan zijn weer mooie voorbeelden van hoe verschillende mensen het beste van zichzelf delen om deze fijne plek te creëren. Het leuke is dat steeds meer mensen willen meebouwen. Daarom zijn we van de zomer ook op zoek gegaan naar een geschikt platform hiervoor. Dankzij Pauline zijn we gekomen op part-up. Hier kan ook jij online meewerken/ meedenken en op de hoogte blijven over van alles wat we aan het doen zijn.

Verder hebben we nog geklust, hebben we ons op verschillende plekken mogen presenteren en hebben we het goede voornemen om veel meer met sociale media te gaan doen.

We hebben je nog niet helemaal bijgepraat, maar je komt er snel genoeg achter wat er is gebeurd en wat er nog allemaal op de planning staat.

Wij zijn heel blij dat we weer open zijn! Kom je snel een bezoekje brengen?

share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *