Thuis Gebruiker

Leuk dat je met/bij ons een activiteit wil organiseren!

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen vragen we je dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. We proberen je binnen een week terug te mailen met een antwoord. Er zijn wel een aantal dingen die handig zijn om te weten voor je het formulier invult. Die hebben we hieronder zo kort en bondig geprobeerd op te schrijven. Lees je dat even door?

  • We bieden plek voor activiteiten die maatschappelijk van aard zijn, gericht zijn op het verbinden van verschillende groepen mensen, bijdragen aan een levendiger Wageningen en/of gericht zijn op talentontwikkeling en kennisdeling. Voor een besloten PHD-feestje, baby-shower, verjaardagsfeest etc. verwijzen we je met liefde door naar een van de vele horeca-locaties in Wageningen.
  • THUIS is een gemeenschappelijke plek waar we met elkaar verantwoordelijk zijn voor de sfeer en ruimte. Wees dus lief voor elkaar en hou de ruimtes netjes.
  • We houden graag rekening met onze buren en andere THUISgebruikers. Dat verwachten we ook van jou.
  • We vragen altijd een bijdrage wanneer je de ruimte gebruikt voor jouw event. Dit kan een financiële bijdrage zijn (40e per ruimte per dagdeel), maar het mag ook in tijd (4u per ruimte per dagdeel). Je maakt ons heel gelukkig wanneer je je bijdrage levert nog voor jouw event plaatsvind. Hier maken we samen een afspraak voor.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het openen en afsluiten van THUIS wanneer je iets organiseert buiten onze reguliere openingstijden. Vergeet daarom niet om afspraken te maken over de sleuteloverdracht.
  • Na je event ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en opruimen van de ruimte. Hier krijg je extra uitleg over wanneer je event bevestigd wordt. Wanneer de ruimtes niet volgens afspraak zijn achtergelaten, krijg je een belletje om het schoonmaken nog eens te proberen.
  • We hebben een beamer, een projectiescherm, een flip-over, een geluidsinstallatie en microfoons. Hier kun je ook gebruik van maken wanneer ze beschikbaar zijn. Wij rekenen voor elk afzonderlijk 5 euro.
Kun je je vinden in wat hierboven staat en past jouw event volgens jou bij THUIS? Vul dan het formulier zo volledig mogelijk in. Binnen een week hoor je van ons!

Je gegevens

Evenement gegevens

Het evenement is
zalen
Ik wil graag gebruik maken van:
Totaal
0.00

Jouw bijdrage

Bovenstaand bedrag is ook om te zetten naar uren wanneer je een bijdrage in tijd wilt doen. Iedere 5 euro is een half uurtje tijdsinzet. Hieronder kun je zelf aangeven hoeveel je in geld en hoeveel je in uren wilt bijdragen ter compensatie van het gebruiken van de ruimte bij THUIS. Wanneer je in uren bij wilt dragen kijk dan eerst hier om te zien waar THUIS behoefte aan heeft. Heb je iets gevonden waar je ons mee kan helpen geef dan meteen een optie door voor een datum en tijd.
Mijn bijdrage in geld is
Mijn bijdrage in tijd is