Over THUIS


Vanaf 3 oktober 2015 kruisen de wegen van verschillende mensen, organisaties en bedrijven bij THUIS. Samen zetten zij zich in voor een nog fijner Wageningen door kennis, netwerk, verhalen, vaardigheden, ruimte en tijd te delen. Bij THUIS verbinden we doeners, visionairs en uitdagers van de status quo aan elkaar om te sparren over dromen, ideeën en om te werken aan projecten bij, of samen met, THUIS Wageningen en andere betrokkenen. Met elkaar organiseren we diverse activiteiten voor de gezelligheid, om van te leren en om elkaar te inspireren.

Onze waarden

Er zijn een aantal waarden die we bij THUIS heel belangrijk vinden: delen, verbinden en ondernemen. Deze waarden vormen dan ook de basis waar THUIS op stoelt. Wij doen ons best om zo veel mogelijk vanuit deze waarden te werken. Tegelijkertijd hopen we dat we hiermee ook anderen kunnen inspireren om meer vanuit deze waarden te handelen.

Delen

“Delen is het nieuwe vermenigvuldigen” wordt er gezegd en dat kunnen we bij THUIS alleen maar beamen. Wij zien dat iedereen wel iets te bieden heeft. Zelfs als je het niet verwacht kun je je kennis, vaardigheden, spullen of aandacht delen en inzetten voor een ander. Op die manier ontstaan er steeds weer kansen voor nieuwe vriendschappen, ideeën en projecten.

En het mooie aan delen? Er is genoeg voor iedereen, want door te delen hebben we samen meer!

Verbinden

Iedere dag weer ontmoeten we bij THUIS en daarbuiten mensen met ideeën, plannen en initiatieven die het waard zijn om waargemaakt te worden. Soms lukt dat alleen en soms heb je daar anderen voor voor nodig. We helpen je met liefde verder door je te verbinden aan mensen en organisaties in ons netwerk zodat jij verder kunt met het waarmaken van jouw dromen.

Andersom vinden wij het ook altijd heel fijn om gelinkt te worden aan anderen. Dus schroom niet om ons in contact te brengen met mensen of organisaties waarvan jij denkt dat dat nodig is.

Ondernemen

Ondernemen en doen vinden we bij THUIS heel belangrijk. Daarom zijn we een platform voor doeners, starters en (sociaal) ondernemers. We creëren ruimte om te experimenteren met nieuwe ideeën en business modellen.

Maar het hoeft zeker niet zo groots als het opzetten van een bedrijf of initiatief. Juist ook de kleine dingen zijn waardevol. Zo kan je een luisterend oor bieden, of iemand helpen met de boodschappen. Er is van alles te doen en jij kan beslissen hoe je meedoet!