Organiseren@THUIS

THUIS biedt een plek aan alle Wageningse stadsgenoten om aan hun dromen en ideeën te werken. Dat betekent dat ook jij bij THUIS je eigen activiteit kan organiseren of initiatief kan starten. Om dat in goede banen te leiden hebben we een aantal spelregels:

Activiteiten zijn ofwel
1. maatschappelijk van aard;
2. gericht op het verbinden van verschillende groepen mensen;
3. dragen bij aan een levendiger Wageningen;
4. gericht op talentontwikkeling en kennisdeling.

Organisatoren kunnen gebruik maken van de ruimte in ruil voor een tegenprestatie:
We vragen 5 uur inzet per ruimte per ochtend/middag/avond gebruik. Dit past goed bij ons gedachtegoed ‘Samen doen, Samen delen’. In die 5 uur kun je bijvoorbeeld klusjes aan het gebouw doen, helpen op een van onze andere activiteiten of zelf een leuk idee uitvoeren wat ten goede komt aan THUIS.
Heb je het ontzettend druk, dan kun je een deel van de uren inruilen voor een financiële tegenprestatie. Je kunt dan maximaal 4 uur inruilen voor 10,- euro per uur. Het ene uurtje inzet is niet inwisselbaar, die wordt gebruikt om de ruimte weer netjes achter te laten. We willen graag dat je de uren binnen een maand na gebruik van de ruimte hebt ingevuld.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het op en afbouwen van je activiteit en het verzorgen van koffie/thee of catering. Hier hoort ook bij dat je na je activiteit de ruimte opruimt en schoon achterlaat zodat de volgende gebruiker met een blij gevoel kan beginnen. In iedere ruimte hangt een checklist met taakjes die gedaan kunnen worden.

Past jouw activiteit volgens deze spelregels bij THUIS? Neem dan contact op met onze programma-maker via het mailadres programmathuis@gmail.com en vermeldt in je mail wat je wilt doen en wanneer, of het een open of besloten activiteit is en welke kamer(s) je graag zou willen gebruiken. Djuna zal binnen een week reageren op je vraag.

Past je activiteit niet helemaal volgens de spelregels? Dan kun je ook een mailtje sturen naar programmathuis@gmail.com! We staan altijd open voor suggesties en vernieuwende ideeën. Ook sturen we je graag door naar andere locaties in de stad.