THUISgenoten

THUISgenoten zijn bedrijven en organsiaties die in THUIS investeren. De ene organisatie doet dat door kennis, vaardigheden of materialen te delen en de ander doet dat door financieel te investeren in THUIS. Wij doen ook graag op verschillende manieren wat terug voor onze THUISgenoten en zetten ze daarom ook graag even hier in het zonnetje. Samen met deze organisaties zetten we ons in voor een nog fijner Wageningen.

Wordt ook THUISgenoot!

Sta je als organisatie achter de visie van THUIS? Word dan THUISgenoot! Alle THUISgenoten krijgen de kwartaal nieuwsbrief, plekje op onze website en aan de fotomuur. Verder hebben we een aantal pakketten samengesteld waar je kan kiezen hoe je mee wilt bouwen aan THUIS.

•De fotomuur
•THUISteam
•Samen anders denken, samen anders doen
•Kamertje verhuren
•THUISgenootkado

Klik hiernaast op het pakket voor meer informatie, of om het pakket te kopen.

Op onze fotomuur hebben we kiekjes geplaatst van alle helden die THUIS mogelijk maken. Wanneer jij THUISgenoot wordt komt er een foto of logo van jouw organisatie bij te hangen.

Bijdrage: €150 voor een jaar

Maak het bedrag over naar: NL 53 RABO 0305 1971 85 o.v.v. Fotomuur, de naam van je organisatie en je emailadres.

Maak het bedrag over naar: NL 54 RABO 0305 1971 85 o.v.v. THUISteam, de naam van je oragnisatie en je emailadres.

Je wordt sponsor van een plekje in het THUISteam en wordt een kwartaal lang op de hoogte gehouden door iemand uit het team. Elke 2 weken ontvang je een berichtje over de ervaringen die deze persoon opdoet bij THUIS, waar hij tegenaan loopt en welke successen hij boekt in de taken die hij vervult en in de dromen die hij heeft.
Bijdrage: €250,- per kwartaal

Heb jij een uitdaging in je organisatie? Geef ons dan de ruimte om een inspirerende en actieve ochtend/middag te organiseren om samen met jouw mensen deze uitdaging aan te gaan. Voor tussen de 5 en 20 deelnemers.

Bijdrage: €500,- voor eenmalige workshop

Maak het bedrag over naar: NL 54 RABO 0305 1971 85 o.v.v. werksessie, de naam van je oragnisatie en je emailadres.

Als organisatie kun je voor een kwartaal 15 keer gebruik maken van 1 van de ruimtes en faciliteiten bij THUIS en het netwerk wat hier beschikbaar is voor je organisatie of je doelgroep. In overleg kunnen wij als organisatie bijdragen aan de promotie van de activiteiten die door jullie georganiseerd worden en mocht dat nodig zijn kunnen onze kennis en ervaring inzetten ten behoeve van de door jullie georganiseerde activiteiten bij THUIS.

Bijdrage: €600,- per kwartaal

Maak het bedrag over naar: NL 54 RABO 0305 1971 85 o.v.v. Ruimte, de naam van je oragnisatie en je emailadres.

Wil je graag bijdragen als THUISgenoot, maar heb jij ónze bijdrage niet nodig? Geef dan één van onze bijdragen kado aan een organisatie die dat naar jouw idee wel goed kan gebruiken.

Maak het bedrag over naar: NL 54 RABO 0305 1971 85 o.v.v. THUISkado, de naam van je oragnisatie en je emailadres.