Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Training: Aan Zet “Van idee naar uitvoering”

Iedereen heeft ideeën en dromen om de wereld een beetje mooier te maken.

Wij geloven dat de beste ideeën van vanuit de mensen zelf komen, zodat iedereen zijn eigen ervaring en talent kan gebruiken om van dromen realiteit te maken. Dit kan zijn: het opstarten van een bedrijfje, sociaal initiatief, een activiteit of iets anders.

Soms is heel duidelijk wat je wilt bereiken en hoe je dat gaan doen, maar soms is het fijn om wat hulp te krijgen met het uitwerken en uitvoeren van die plannen. Bij THUIS bieden we een training in 3 avonden aan (in juni, september, oktober) voor mensen die samen stappen gaan zetten om van hun idee realiteit te maken. Dit houdt in dat je je eigen idee meebrengt en dat individueel gaat uitwerken. De groep kan je gebruiken mee te sparren, om kennis te vergaren en als motivator. Een pro-actieve houding is vereist om zelf vorm te geven aan het plan, maar de groep en de trainer staan klaar om u te helpen!

Tijdens deze training komen diverse methoden waaronder het Business Model Canvas  en andere hulpmiddelen naar voren. Met  elkaar gaan we in grote en kleine groepen ervaringen delen en nieuwe verbindingen tot stand  brengen.

Sylvia Sikkema zal deze training begeleiden. Zij heeft kennis van een aantal tools om je te helpen plannen te concretiseren en heeft veel ervaring in het begeleiden van groepen mensen om ook in te spelen op de specifieke behoeftes van de groep. Vanuit de Leefbaarheidsalliantie Gelderland wordt de cursus u aangeboden voor een zeer laag tarief, waardoor het voor iedereen mogelijk is om mee te doen.

Dus, wil je in 3 avonden delen, verbinden en ondernemend stappen zetten? Dan ben je zelf aan zet. Meld je aan voor deze training. Wacht niet langer om de eerste stap te zetten en je droom te realiseren.

Je bent zelf aan zet.

Voor wie

  • Voor mensen die een ondernemend idee hebben en dit willen uitvoeren.
  • Voor mensen die bedrijfskundige informatie willen hebben over hun plan.
  • Voor mensen die willen delen, verbinden en ondernemen.

Wanneer en Waar

Woensdag 28 juni 19.30 uur
Woensdag 13 september 19.30 uur
Woensdag 4 oktober 19.30 uur

Kosten
30 euro voor 3 bijeenkomsten, vooraf te betalen om uw reservering te bevestigen.

(Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en je bent alleen zeker van je reservering als je betaling bij ons binnen is gekomen en wij je een bevestigingsemail hebben gestuurd.)

Informatie en aanmelding

Vul het google formulier in: https://goo.gl/forms/u1WUXMhSqG6wrlyi1

Trainer

Sylvia Sikkema, sylviasikkema@zorgbelanggelderland.nl , tel 026  384 28 59

Achtergrondinformatie

De Leefbaarheidsalliantie Gelderland bestaat uit vier door de provincie gesubsidieerde samenwerkende organisaties die initiatieven van actieve bewoners ondersteunen. Het gaat om: Dorpshuizen en Kleine Kernen Gelderland (DKK), Plattelandsjongeren Gelderland (PJG), Spectrum, partner met elan en Zorgbelang Gelderland.

Samen met de mensen waar het om gaat werken we actief aan de leefbaarheid in Gelderland.

 

Date

juni 28, 2017

Time

19:30

Share this Event

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *